Polnilna Ogrevano Suknjič USB Polnjenje Ogrevano Telovnik Oblačila Ženska Ogrevano Jakno Z Baterijo Lahek Stroj Ogrevanje

Sku: w128398
Razpoložljivost: Na voljo

€28.55 €40.78
Količina:
Dodaj v voziček

O našem baterije ogrevano jakna narejena iz izbranih 20 D štiri faze podjetje nepremočljiv tkanine.Pripravite se za dejavnosti na prostem, kot se segreje hitro, zagotavlja toplo bela svetloba udobje 35℃.Enostaven za vzdrževanje, kot nalašč za psa hoja, motorno kolo jahanje, pohodništvo, kampiranje, smučanje, ribolov.Ostali toplo in udobno, uživajte vsako avanturo, brez kakršnih koli skrbi.

Značilnosti:

Ime: Inteligentno ogrevanje telovnik bombaž

Material: najlon

Navzdol: 80%

Neto teža: 400g

Opozorilo:

Ta model ne prihajajo s polnjenjem zaklad

Seznam:

1 x usb ogrevano telovnik

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vrhunska Tkanina Tehnologija: Izkušnje izjemne toplino in udobje z našo usb ogrevano telovnik, izdelane iz izbranih 20 D štiri faze podjetje nepremočljiva tkanine, ki so windproof in downproof.Pralni stroj in prijazen do kože, ostani zaščitene in suhe v vsakem vremenu.

2.Segreje Hitro: Hvala za vgrajeno ogrevanje modul, naše USB ogrevano telovnik hitro proizvaja toploto v nekaj sekundah, tako lahko ostanete toplo in udobno ves dan.

3.Temperatura Prilagodljivost: Uživajte idealno toploto z našo 3-hitrost barva spreminja, nadzor temperature.Preklop med modro za varčevanje z energijo na 25, rdeča za prijetno toploto, 45, in toplo bela svetloba za udobje na 35.

4.Lahkotno Nego: Zagotoviti čisto in suho toploto z lahkoto, kot to USB ogrevano telovnik je tako pralni stroj in nepremočljiva.Svojo vgrajen sistem varstva izbere prednostne varnosti s preprečevanjem telovnik iz pregrevanja in kratkega stika.

5.Široka uporaba: Za psa hoja, motorno kolo jahanje, pohodništvo, kampiranje, smučanje, ribolov, ali vse dejavnosti na prostem, naši USB ogrevano telovnik ponuja tri ogrevanje ravni in štiri ogrevanje območij za optimalno udobje in toplino.Bivanje udobno na vaš naslednji avanturo!

Mnenja strank

Temelji na 0 Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena
  • Material: BOMBAŽ
  • Spol: MOŠKI
  • Funkcija: Toplotne
  • Številka Modela: Ogrevana Telovnik
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Tehnologija Materiala: NOBEN
  • Fit: Ustreza manjši kot ponavadi. Prosimo vas, da preverite ta trgovina je velikosti info

Izdelkov, Povezanih Z