Otrok Plašč Rack, Dinozaver Brisačo Oblačila Kljuko, Dinozaver Kljuke Za Otroke, Soba S 4 Srčkan Dinozaver Oblike

Sku: w1678
Razpoložljivost: Na voljo

€20.07 €31.36
Količina:
Dodaj v voziček

Trajen Les: Izdelana je iz kakovostnih, ti dinozaver steni kljuke so trmast in težko, da bi prekinil.Prav tako imajo gladko površino in svetle barve, ki niso enostavno zbledi.

Povečanje Vrtec: imajo kmečko design, ki ustreza kateri koli letnik domov.Ti kavlji so kot nalašč za oblačila, igrače ali karkoli želite.Da bo otroku soba zabavno in prijetno vzdušje.

Dinozaver Zabavno: Te lesene dinozaver steni kljuke so ne samo lepe, ampak tudi trmast.Ki jih lahko imajo do 10 funtov plašči, kape, torbe in še več.To jih naredi praktično in zabavno za vse starosti.Imajo radi svoje risanka dinozaver design.

PREPROSTA, DA VISI: Obesite brisače, plašči, kape in še več o teh ljubek dinozaver kljuke.Velikost je 40x7cm in boste dobili 2 trnkov izbor barv in vzorcev.

Ljubko Darilo: so tudi koristne za vaše plašči, kape, torbe, itd.Prav tako bo čudovito darilo za vsako priložnost, kot je praznik, rojstni dan, ali naselje.

Barva:modra

Material:leseno

Vsebina Paketa:

2 x Oblačila kavelj

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Mnenja strank

Temelji na 0 Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta Tkanine: Volnene
  • Vrste Vrhnjih Oblačil: Jarek
  • Material: Poliester
  • Slog: Moda

Izdelkov, Povezanih Z