Valentinovo, Dekor Vrata Srca Oblikovan Les Ljubezen Odbor Steno Prijavite Srce Vrata Obešalnik Doma Stenski Obešalnik Za Valentinovo Dekor

Sku: w192558
Razpoložljivost: Na voljo

€10.71 €15.31
Količina:
Dodaj v voziček

Dobrodošli ljubezni v tem Valentinovo z našo trajno in ne poškodujete vrat znak, featuring ljubezenska pisma, vzorec in vrvica za opaljivanje tega za obešalnik.Kot nalašč za poroko dekor ali super ideja za darilo.

Specifikacija:

Izdelek material: les

Velikost izdelka: o 30x25x1cm/11.81x9.84x0.39 palcev

Seznam Izdelkov:

1*Valentinovo Vrata Dekor

Opombe:

Zaradi različne osvetlitve in nastavitve zaslona, izdelek barve se lahko nekoliko razlikuje od slike.

Zaradi razlike v ročno merjenje, prosimo, dovolite 1-3cm razliko v velikosti.

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Romantični Slog: Povzdignil romance v vaš dom z naše Srce odbora.Featuring obliki srca design, to je odličen dodatek za vaše Valentinovo dekoracijo.

2.Eleganten in Odporen: Vklesan z natančno iz elastične, dolgotrajno lesa, to Valentinovo vrata dekor izžareva brezčasno čar, da ne bo poslabšala, zagotavljanje vaše ljubljene' navdušili.

3.Priročen Obešalnik: Hang up to Valentinovo Vrata Dekor z lahkoto zaradi priročno vrvica za opaljivanje tega in obešalnik vključeni.Nobenega orodja ali nohtov je potrebno, zaradi česar je brez težav na zaslonu.

4.Pogosto se Uporabljajo: Preoblikovanje koli prostora v vašem domu s tem obliki srca krovu, je kot nalašč za dodajanje coziness in čar v vaš vrat, entryway, ali kuhinja.Svojo vsestranskost sega do spalnice.

5.Idealen za Romantiko: To Srce penzion je popoln izraz ljubezni.Presenetite svojo najdražjo na Novo Leto in Valentinovo s tem veliko darilo, ki dodaja pridih intimnosti.

Mnenja strank

Temelji na 0 Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena
  • Material: Les
  • Zahteva Montažo: no
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Izdelkov, Povezanih Z