Mini Pes Namizni Okras francoski Buldog Obliko Tagua Avto Nameščena Pes Okraski Polirani Slonovine Pes Kip za Ljubitelje Psov

Sku: w192692
Razpoložljivost: Na voljo

€8.37 €12.14
Količina:
Dodaj v voziček

Barva: ivory

Material: Tagua

Velikost: 2.56×1.77 x 1.38 cm

Oblika: Francoski Buldog

Značilnost:Večnamensko dekoracijo Obrtniški z ljubeznijo: Vsak Mini Tagua francoski Buldog Kip Ornament je natančno obrtniški za kvalificiranih obrtnikov, ki zagotavljajo izjemno pozornost do detajlov in kakovosti.

Iz trajnostnih materialov: Ta okrasek je narejen iz tagua matica, znan tudi kot rastlinski slonokoščena, ki je trajnostna in okolju prijazna alternativa za živali ivory.By izberete ta ornament, ste podpirajo etično in odgovorno izdelave.

Odlično darilo za ljubitelje psov: Ali ste francoski Buldog lastnik sami, ali poznaš nekoga, ki je, to Mini Tagua francoski Buldog Kip Ornament premišljen in edinstveno darilo.To zajema čar in osebnost pasme, zaradi česar je pravi raj za vsak pes ljubimec.

Čudovit in realističen načrt: Mini Tagua francoski Buldog Kip Ornament funkcije privlačno in realističen načrt, ki se odlično ujame bistvo te ljubljeni pasme.S svojo čudovit izraz in realne podatke, je prepričan, da bi nasmeh, da nikomur v obraz.

Vsestranski dekor kos: Ta miniaturni ornament ni le prijeten dodatek za vsak pes ljubimec zbirko, vendar to tudi naredi za vsestranski dekor kos.Ali je prikazana na polici, mizo, ali kaminu, to doda dotik whimsy in osebnost, v kateri koli prostor.

Paket Vključuje:

1×Francoski Buldog Kip

Mnenja strank

Temelji na 0 Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Material: Keramični & Emajl

Izdelkov, Povezanih Z