Halloween Lobanje Luči, Leseni Retro Okostje Dekoracijo baterijske Luči, z Živo Izraz Horror Okostje Ornament

Sku: w277637
Razpoložljivost: Na voljo

€9.07 €18.13
Količina:
Dodaj v voziček

Bullet Točk:

1. Stilsko Dekoracijo: Ti Halloween lobanje luči funkcijo votle design, retro slogu, in živo izražanja in dodal, občutek za slog za vaš dom ali stranke.

2. Trpežna in Vzdržljiva: Ti Halloween lobanje luči so iz naravnega lesa z odlično izdelave, povečanje splošne debeline in trajnost.Dvojni plošči design zagotavlja, da je osvetlitev lahko zdrži vse vremenske razmere in traja dolgo časa.

3. Visijo Enostavno: Dodaj sablastan dotik na Halloween party s temi Halloween Lobanje Luči, ki se lahko zlahka ustavi na vaše okno, verando ali vhodna vrata z določeno vrv.Uživajte v frighteningly čarobno doživetje brez kakršnih koli težav.

4. Spremenljivke Uporaba: Ti Halloween lobanje luči, se lahko uporabljajo za dekoriranje vašo kopalnico, otroci soba, vhod, spalnica, hodnik, ali katero koli drugo mesto, ki ga želite ustvariti grozljivo vzdušje.

5. Novost Darilo: Izrazite svojo ljubezen in skrb za gifting ti Halloween Lobanje Luči za družino in prijatelje.To je odličen način, da se jim presenečenje in bi svoje priložnosti zelo poseben.Kot nalašč za praznike, rojstne dneve, ali kateri koli trenutek, da se zavzema za edinstveno in premišljen darilo.

Opis:

Dodaj sablastan dotik na hodniku z našo Prostem Lobanje Luči!Ta edinstven naravni les luči imajo votlo iz modela, ki ustvarja hlajenje silhueto, zoper katero koli steno.Plus, so prišli z vrvjo za enostavno binglja.Kot nalašč za družine, ki imajo radi malo whimsy v svojih dekor!

Specifikacija:

1. Ime: Halloween Lobanje Luči

2. Velikost: (pribl.)12.5*2.5*17.5 cm/4.92*0.98*6.89 cm

3. Teža: 110 g o

4. Napajanje: gumb baterije (vključene)

Seznam Vsebine:

1*Halloween Skull Light

Mnenja strank

Temelji na 0 Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Priložnosti: Eid al-Fitr
  • Elektronski: no
  • Material: BOMBAŽ
  • Številka Modela: Halloween Lobanje Luči

Izdelkov, Povezanih Z