Mati Neveste Darilo, Poročni Handkerchief Spominek za Vaš Poročni Dan, Darila, Osebno Darilo za Vaš Poročni Dan - Natu

Sku: w278923
Razpoložljivost: Na voljo

€13.39 €16.75
Količina:
Dodaj v voziček

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●✿ Kako naročiti ✿●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●

**Prosimo, vključujejo naslednje podatke Ugotavlja, Da Prodajalec na prevzem ali pošiljanje sporočila, da nam po plačilu:**

Nekaj je Ime

Datum Poroke

Prosimo vključujejo najboljše kontaktne podatke (e-pošta), tako da smo lahko pridete za dokaz potrdil.

Dragi prijatelj, pustite lahko, da se meri podrobnosti s ID naročila, da moj e-pošte ali pošiljanje messasges v prodajalec upoštevajte, lahko postavite neposredno in po plačilu, pošljite sporočila neposredno na nas.Sprejemamo vsak jezik, ki ga želite natisniti na.Samo povejte nam, prilagojene podrobnosti v prodajalec ugotavlja, ali sporočilo nam ob naročilu.

Materiali: tiskano handkerchief, bombaž handkerchief, darilni škatli

Ta Moderna Za Srečne Solze handkerchief naredi popoln, osebno poročno darilo ali spominek za Neveste in Ženina, Mati Nevesta, Mati Ženina, Oče Neveste in Oče od Ženina, stari Starši ali katero koli drugo posebno osebo v vašem življenju.

♥ Kako kupiti ♥

Prosimo, vnesite ime par v personalizacijo polje pred prevzemi

Mi ne zagotavljajo preverjanje za posamezne hanky naročil, vendar prepričani, da je oblikovano kot je prikazano na sliki in osebno s svojo voljo podrobnosti.

♥ Malo o naših izdelkih ♥

Vse naše robčki so po meri, kar pomeni, da boste prejeli premium bombaž handkerchief.Ponosni smo na kakovost našega robčki; posebej zaključna dela in roko naša bombaž.Ta darila so namenjena za posebne, tako da smo izbrani materiali, ki odražajo, da je.

Vsi naši izdelki pridejo nestled v sladko malo darilo polje.Če ste naročilo sklop, vsak hanky bodo prišli na svoj dar polje za priročno gifting.

Naše pisave, postavitve in modeli so skrbno organiziran tako, da odraža sodobno zvijal na tradicionalni element v upanju, da usklajujejo neopazno s svojo elegantno poroko.

Mnenja strank

Temelji na 0 Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena
  • CN: Zhejiang
  • Priložnosti: Poročni & Posla, Krst & Krst, St Patrick ' s Day, Veliki Dogodek, Upokojitev, Spol Razkrivajo, Rojstni Dan, Hiša Se Gibljejo, Dan otrok, April Fool ' s Day, nazaj v šolo, Kitajsko Novo Leto, Dan Zemlje, Očetovski Dan, Zahvala, Stranka, Božič, Valentinovo, Poroka, Noč čarovnic, Velikonočni, Novo Leto, Diplomi, Obletnica, Materinski Dan, Dan Učiteljev
  • Elektronski: no
  • Material: Krpo
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Izdelkov, Povezanih Z