Otrok Silikonske Zapestnice Nastavljiv za 22,3 cm Dolgo GPS Imetnik Zapestnica Nepremočljiva Manšeta Srčkan Watch Trak Design Otrok Zapestnica

Sku: w373730
Razpoložljivost: Na voljo

€3.88 €7.77
Količina:
Dodaj v voziček

Otrok Silikonske Zapestnice so odporen na praske in tesno varno.Kot nalašč za Otroke, je Plaža Zabave in Rojstni dan Darila.Izberete iz Različnih Barv.Naročite Zdaj!

Specifikacije:

Ime: Otrok, Silikonske Zapestnice

Material: Silikon

Teža: približno za 17,3 g

Velikost: o za 22,3 cm/8.78 v

Seznam Vsebine:

1* Otrok Silikonski Manžeta

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Izjemne Izdelave: Ker so narejeni iz mehkega silikona materialov, ki se prilegajo tesno in nežno na vaše zapestje.Imajo tudi visoko kakovost izdelave in se lahko kosajo z praskami, udarci, in znoj.

2.Biti Primerna za Rabo Enostavno: Te silikonske zapestnice za otroke so ne le zabavno in barvita, ampak tudi dolgotrajno in stroj.Lahko enostavno jih obrišite z vlažno krpo ali jih sperite z vodo.Bodo videti tako dobro, kot novo vsakič, ko jih nosite.

3.Odlična vodoodpornost: Te zapestnice so načrtovani tako, da voda z poln obraz in s krožnimi kritje.To jih naredi idealno za plavanje, plaža dejavnosti, ali vsakdanjo rabo.Ne bi namočeno ali povzroči draženje.

4.Kot nalašč za Darilo Daje: Ta fant silikonske zapestnice so kot nalašč za družinske izlete, aktivnosti na prostem, rojstnodnevne zabave in več.So varna, zanesljiva in enostavna za nošenje.Vaše otroke in njihove prijatelje bo všeč kot darila.Odlična izbira za vsako priložnost!

5.Genialno Design: Ta fant silikonske zapestnice so zasnovane za udobno in barvita za vašega otroka užitek.Imajo različne barvne sponke oblikovanja, ki jih hranijo v tesno varno na zapestju vašega otroka, brez skrbi, jih padli.So lahko seznanjene z vsemi oblačila in pribor za igriv in trendovski videz.

Mnenja strank

Temelji na 0 Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena
  • Združljivost: Android
  • Vrsta: Zaslon
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Blagovna Znamka: Rondaful

Izdelkov, Povezanih Z