Čemeren Starec Rider Nalepke Starec Koles, Nalepke Za Avto Okno Nalepke Plošča Dekoracijo Za Tovornjake

Sku: w6505
Razpoložljivost: Na voljo

€5.01
Količina:
Dodaj v voziček

Pokaži izklop vašega grump z našo Čemeren Stare Države nalepke!Iz trajnega materiala, preprosto jo držijo na vaš avto, motorno kolo, ali prenosni računalnik.Ta pozornost vzbujajoči nalepke bodo ljudje oči sijaj in je odlično darilo za vse čemeren stari veteran.

Specifikacija:

Ime: Čemeren, Stare Kolesarje Decal

Velikost: (pribl.)12.5*17.5 cm/4.92*6.89 cm

Material: Vinil

Primeren za: motorno kolo, Avtomobil, motorno kolo, Prenosni računalnik, itd.

Seznam Vsebine:

1*Čemeren Stare Kolesarje Decal

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Vrhunske Izdelave: Ta nalepka za motorno kolo klub je moški člani, ki želijo eleganten način za prikaz svojih razmajan in starejše člane.Zaradi svoje odlično izdelana, vas bo spoštovana, na cesti.

2.Široko Sprejetje: Predstavite svoj slog na prostem, s svojo trajno snug fit, žive barve in dolgo življenjsko dobo.Postavite kjerkoli: vaš avtomobil, motorno kolo ali prenosni računalnik.Naj vašo edinstveno osebnost zasije skozi.

3.Dolgoletne Življenja: Izdelan iz trpežne in ponovno uporabo materiala, to nalepko ne bo deformirana ali blede sonce in dež.To bo ohranilo prvotno barvo in lesk, za dolgo časa.

4.Prostor Ohranjevalnik: gre za naše Čemeren Stare Kolesarje Nalepko in zavzamejo manj prostora na vašem vozilu.Ob 12.5x17.5 cm, njegova humorna in edinstveno zasnovo, ki bo ljudi je oči sijaj in pritegnejo pozornost.Biti duhovit, prostor-zdrava pamet in različne to oko-lov nalepko.

5.Občutljivo Darilo: Dodajte nekaj osebnost s svojimi prijatelji in družino, motorno kolo, orodje s tem Čemeren Stare Kolesarje nalepke - odlično darilo za vse motocikel navdušenec!To je odličen pogovor starter in doda dotik humor, čelad, avtomobilov, koles ali windows.

Mnenja strank

Temelji na 0 Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Vrsta Materiala: Vinil
  • Postavka Vrsta: Nalepke & Nalepke
  • Posebne Funkcije: Čelada nalepke
  • Postavka Dolžina: 17.5cm
  • Postavka Višina: 1cm
  • Element Širina: 12.5cm
  • Element Teža: 10g

Izdelkov, Povezanih Z