Gnome Javor Venec Zahvalni Dan Prižgano Gnome Venec Z Rožo Doma Dekor Izdelkov Za Stene, Kamin V Dnevni Sobi Vhodna Vrata

Sku: w274913
Razpoložljivost: Na voljo

€9.51 €13.59
Količina:
Dodaj v voziček

Okrasite vaš dnevna soba z našo trajno Osvetljeno Gnome Pade Venec!Kot nalašč za ustvarjanje prijetno in vabljivo vzdušje za vas in vaše prijatelje.Featuring cvetlične dekoracije in očarljivo gnome poudarki, to je venec, bo dodate dotik whimsy za padec dekor.

Specifikacije:

Ime: Halloween gnome wWreath

Material: svila krpo

Velikost: približno 57*30cm/22.44*11.81 cm

Teža: 200 g o

Seznam Vsebine:

1pc*Gnome javor venec

1pc*Gumb celic

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Neizravnane Trajnost: Prinašajo lepoto jeseni v vaš dom, s tem trmast gnome javor venec iz odlične svile materiala.Njegova trajnost zagotavlja dolgotrajno uporabo tako v zaprtih prostorih in na prostem, zaradi česar je odlična izbira za sezonsko dekoracijo, ki traja tudi po letu jeseni mesecev.

2.Jeseni Popolnosti: Uživajte v žive barve jeseni z naše maple venec featuring realne gnome design.Dosežen z materiali, zagotavlja izjemno trpežnost in nič vzdrževanja.Uljepšati vaš prostor, s tem zanesljivo venec, ki ne zbledi enostavno.

3.Kolegi' Jesensko Darilo: Javor listi in čudovit gnome design bo očarljivo tega, da se vsaka vrata ali steno.Kot nalašč za delitev počitnic razvedriti z bližnjim ali sodelavcem, to je venec je tudi super darilo za gnome navdušence.

4.Očarljivo Dekoracijo: Povzdignil vaš jeseni vrata dekor z našo Gnome Javor Venec, featuring a prefinjeno oblikovanje zahtevnih javor listi in cvetovi, izboljšana s toplo in vabljivo luči ustvariti prijetno in praznično vzdušje za svoje goste.

5.Vsestranski Javor Venec: Dodajte pridih jeseni do doma s to lepo maple listi venec z lučmi.Ta venec je kot nalašč za okrasitev vaše kamin, spalnica, dnevna soba, stene, vhodna vrata, vrt in še več.Uporablja se lahko tudi za več priložnostih, kot so noč Čarovnic, Zahvalni dan, Božič, in poroke.

Mnenja strank

Temelji na 0 Napišite pregled

Napišite pregled

Ocena
  • Oblika: Krog
  • Material: PVC
  • Poreklo: Celinska Kitajska

Izdelkov, Povezanih Z